Taycel Makina İnsaat Ltd Şti

Şirket Hakkında
ENDİSTRİYEL TESİSLER, PAZAR YERLERİ, İŞ MERKEZLERİ, ASKERİ ALANLARINA HİZMET, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, KAMU İŞLETME BİNALARI, HİZMET BİNALARI, TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE SUNDURMALAR, TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMERİNE BİRÇOK MADEN VE ÇELİK KONSTRÜKSİYON BİNALARI, SPOR TESİSLERİ, TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI KURULUM TESİSLERİ, BİYOLOJİK VE AYRIŞTIRMA ÇELİK KONSTRÜKSİYON FABRİKALAR, TÜRKİYE GENELİNDE BİRÇOK FABRİKA, EĞİTİM KURUMLARI, VE BİR ÇOK BELEDİYE HİZMETLERİNİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE HİZMETE SUNDUK. FİRMAMIZ TAAHHÜT ALTINA ALINAN TÜM PROJELERDE ESTETİK, KALİTE, MODERN GÜVENLİK SİSTEMLERİ, EKONOMİ VE ZAMAN UNSURLARIN HEPSİNİ AYNI ANDA ÖNEMLİ OLMASINI SAĞLAMAYI BAŞARMIŞTIR. FİRMAMIZ YÖNETİCİLERİ VE KADROLARININ TİTİZLİKLE VE BÜYÜK EFORLARLA BU UNSURLARIN TÜMÜNÜN BİR ARADA YER ALDIĞI UYGULAMALARININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİ, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN SAĞLANMASI AÇISINDAN EN TEMEL PRENSİP OLARAK KABUL EDİLMİŞTİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taycel Makina İnsaat Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
İkincil Sektörü:Makina » Kaynak
Yetkili Kişi: YUNUS DEMİR
Adres: 457 SOK NO:12 K:1 D:1
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3390068
Web Sitesi: www.taycel.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taycel Makina İnsaat firma bilgileri. Taycel Makina İnsaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taycel Makina İnsaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taycel Makina İnsaat Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.