Tayfurlar Ticaret Hurda

"Her nevi Hurda alım ve satım"

Şirket Hakkında
Tayfurlar Ticaret olarak her çeşit hurda alım, satım ve geri dönüşüm yapmaktayız. Hurda çeşitlerimiz: Demir, Bakır, Kalay, Sarı Çubuk, Bronz, Kurşun, Çinko, Nikel, Krom, Aliminyum, Filmaşin, Beyaz Profil, Plastikli Havai Hat Teli, Levha Alüminyum, Flanş, İnşaat Demiri, Paslanmaz Çelik, Külçe Bakır, İnce Elektrolitik Levha Araiş başlıca geri dönüşüm hurdalarımızdır.

Tayfurlar Ticaret, kurulduğu günden bugüne sanayinin hammadde ihtiyaçlarının geri dönüşüm yoluyla karşılanması için çalışmaktadır. Günümüzde katı atık çeşitlerinin çevre ve insan sağlığına zarar vermelerini önlemek amacı ile toplanması, taşınması, yeniden kullanım, geri kazanım, geri dönüşüm gibi değerlendirme yöntemleri de uygulanmaktadır.
Tayfurlar Ticaret Hurda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tayfurlar Ticaret Hurda
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: Abdullah Tayfur
Adres: Pendik Oto Sanayi Sitesi Bahçelievler Mah. Serin Sk. No:27 Pendik/Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4834157
Web Sitesi: http://www.tayfurlarticaret.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tayfurlar Ticaret Hurda firma bilgileri. Tayfurlar Ticaret Hurda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tayfurlar Ticaret Hurda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tayfurlar Ticaret Hurda firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.