Tayneks Solar End.trafik Güvenlik Aydınlatma San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Tayneks Solar Güneş Enerjili Trafik Ürünleri Üreticisidir.

HAKKIMIZDA

Tayneks Solar, saygın geçmişinden aldığı güçle ve 30 yılı aşkın deneyimiyle üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Teknoloji ve AR-GE yatırımıyla güneş enerjisi kullanım alanlarını geliştirmeyi en önemli amaçlarından biri olarak benimsemiştir.

Tayneks, 2003 yılında dünyada yeni kullanılmaya başlanan cam yol butonu ve güneş enerjisi ile çalışan yol butonu üretimiyle Türkiye’de bir ilke imza atmıştır. Ülkemizi yeni teknolojik çözümlerle tanıştırmak için güneş enerjisi konusunda uzman yurtdışı şirketlerle ortak çalışmalarını sürdürmektedir.

ISO Kalite Yönetim Sistemine dayandırdığı kalite anlayışıyla kaliteyi; üründe, üretimde ve hizmette bir bütün olarak müşterilerine yansıtmaktadır.

Uluslararası standartlarda ürettiği Tayneks markalı ve patentli ürünlerinde sınırsız garanti ve hizmet olanağı sunarak bir ilki daha müşterilerine yaşatmaktadır. Kamu ve özel sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, uzman ve profesyonel kadrosuyla büyük projelere imza atmaya devam etmektedir. Başta Ortadoğu ve Türkiye Cumhuriyetleri olmak üzere birçok ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.
Tayneks Solar End.trafik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tayneks Solar End.trafik Güvenlik Aydınlatma San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Güvenlik » Karayolu Güvenliği
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: ADEM TAYMAN
Adres: ORHAN VELİ KANIK CD. NO: 28 KAVACIK - BEYKOZ -
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4256196
Web Sitesi: www.tayneks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tayneks Solar End.trafik firma bilgileri. Tayneks Solar End.trafik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tayneks Solar End.trafik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tayneks Solar End.trafik Güvenlik Aydınlatma San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.