Teak Dekorasyon

Şirket Hakkında
Orman ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapan şirketimiz tropikal teak ağacını kereste ve deck olarak Burma (Birmanya)dan ithal etmektedir. Grubumuz sadece teak ağacının türevlerinde uzmanlaşmayı kendisine ilke edinmiştir.Teak ağacının alternatif ürün seçenekleri ile değerli siparişlerinizi bekleriz…

Orman ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapan şirketimiz Teak ağacının uluslararası büyük tederikcileri ile karşılıklı ilişkilerini geliştirerek Türkiye ofisini açmış bulunmaktayız . Özellikle yat güvertesi , deck, kaplamalık ve havuz kenarı deck projeleri için özel hazırlanmış ürünlerimiz kısa sürede ciddi bir kabul görmüştür. Misyonumuz kaliteli ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri güveni ve memnuniyeti sağlamaktır.
Bu nadir ağaç yoğun dokulu, bozulma, eğilme, çekme ve şişmeye karşı koyan sert bir ahşaptır. Bahçe ve yat mobilyasında kullanılan hiçbir ağaç dış etkenlere karşı Teak ağacı kadar mukavim olamaz. Bütün bu özelliklerinden dolayı yat, deck ve bahçe mobilyalarında Teak ağacını rakipsiz kılmıştır.


Teak ağacını kereste halinde ithalatını yapıyoruz Teak (tik) bahçe mobilya ithalat toptan teak dekorasyon ve dizayn ithalat kereste ithalatı tropikal kereste teak mobilya teak kaplama teak parke teak yağı teak masa teak sandalye teak deck teak oil teak garden tik ağacı tik fiyatı tik mobilya bahçe mobilyası tropikal ağaç
the timber would make imports Teak (tic) garden furniture wholesale teak furniture imports and imports of tropical timber imports designed teak furniture teak wood teakparquet coating teak table teak teak oil teak oil teak deck chair teak garden teak furniture tic tic price of the tropical garden furniture tree

www.teak.com.tr
www.teakdekorasyon.com
Teak Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teak Dekorasyon
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: erdinç keskin
Adres: Sim Sanayi Sitesi 3.Sokak No. 2 Sultanbeyli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4875250
Web Sitesi: www.teak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teak Dekorasyon firma bilgileri. Teak Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teak Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teak Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.