Technoblock Soğutma Sis.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
TECHNOBLOCK SOĞUTMA SİSTEMLERİ TİC. LTD. ŞTİ., yaklaşık 20.000 adet/yıl kapasite ile üretim yapan Soğuk Depo Cihazı Üreticisi TECHNOBLOCK S.p.A/İtalya firmasının TÜRKİYE ŞUBESİ olup, . uygulama sıcaklıkları +180C ile -450C arasında değişen Ticari ve Endüstriyel, Monoblok, Split, Bi-Blok Soğuk Depo Cihazları, Açık Tip Kondenser Grupları ve Merkezi Sistem Soğutma Grupları konusunda satış faaliyetlerini yürütmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Technoblock Soğutma Sis.tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: MURAT NAZLIAY
Adres: ilitelli o.s.b. demirciler sitesi b8 blok no.187 k.çekmece/ist.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6710551
Faks: (212) - 6710554
Web Sitesi: http://www.technoblock.it
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Technoblock Soğutma Sis.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Technoblock Soğutma Sis.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Technoblock Soğutma Sis.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Technoblock Soğutma Sis.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.