Techrota Elektronik Güvenlik Sistemleri

"Hırsızlar size gelmeden, siz bize gelin..."

Şirket Hakkında
TechRota Bilişim, Oteller, Restaurant-cafe'ler, alışveriş merkezleri, ofisler ve fabrikalar gibi ticari işletmeler ile konutların gereksinimleri doğrultusunda Kapalı Devre TV (CCTV), Dahili Güvenlik, Alarm, Erişim Denetim, Yangın Uyarı sistemlerini anahtar teslim tesis eder.

Eviniz de, iş yeriniz de, fabrikanız da siz yok iken neler olduğunu merak etmiyor musunuz? İş yeri personelinizi, evinizi, otomatik çalışan makinelerinizi evinizden, tatilden seyir halindeyken cep telefonunuzdan izlemek artık çok kolay… dünyanın her yerinden istediğiniz yeri görmek sadece bir telefon uzağınız da… bizi arayın sizin için düşünelim, tasarlayım; istekleriniz doğrultusunda, güvenliğiniz ve huzurunuz için çözüme ulaştıralım… TechRota Bilişim, en ekonomik sistemleri, en iyi performans ve sıfır hata sistemiyle sizlere sunmaktadır.
Techrota Elektronik Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çevre Güvenlik Sistemleri
Akıllı Ev Bina Otomasyon Sistemleri
CCTV Sistemleri
Diafon Sistemleri
Elektrik Sistemleri
Gecis Kontrol Sistemleri
Hırsız Alarm Sistemleri
Merkezi Ses ve Müzik Sistemleri
Merkezi Uydu Sistemleri
Yangın Alarm Sistemleri
İletişim Bilgileri
Firma: Techrota Elektronik Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
İkincil Sektörü:Güvenlik » Hırsızlığa Karşı Önlem Araçları
Yetkili Kişi: UFUK TEPE
Adres: AHMET KUTSİ TECER CAD. SABRİ İŞ MERKEZİ NO1/A MERTER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5563337
Web Sitesi: www.techrota.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kamera Sistemi
EV VE OFİSLERİNİZ İÇİN KAMERA SİSTEMİ KURDURUN GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN... NEREDE OLURSANIZ OLUN CEP TELEFONUNUZDAN BİLGİSAYARINIZDAN EVİNİZİ İŞ YE...
Kablosuz Alarm Sistemi
EV VE OFİSLERİNİZ İÇİN KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ KAMPANYASI KURULUM MONTAJ HERŞEY DAHİL 555 TL...
Techrota Elektronik Güvenlik firma bilgileri. Techrota Elektronik Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Techrota Elektronik Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Techrota Elektronik Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.