Tekiş Elektrik Makina İmalat İnş Taah San Tic A.ş

Şirket Hakkında


Yirmi yılı aşkın tecrübe, güven ve istikrar sonucunda ortaya çıkan TEK TRAFO bir dünya markası olarak enerji sektöründe hizmet vermektedir.
Doğruluk ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeksizin, her daim müşterilerimizi yanında olmak ve müşteri memnuniyetini öncelikli kılmaktır.
Bir Dünya Markası olmak amacıyla; yeni-doğa dostu teknolojilerin ışığında, tecrübe, uzmanlık, kalite, güvenlik ve enerji sektörünce kabul görmüş standartları ölçü alarak ilerlemek ve bu gelişimi sürdürmektir.
Tekiş Elektrik Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekiş Elektrik Makina İmalat İnş Taah San Tic A.ş
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
Yetkili Kişi: BİNAMİ YAVUZ
Adres: KERESTECİLER SİTESİ KERESTECİLER BULVARI NO:76
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3964002
Web Sitesi: www.tekistrafo.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Hermetik trafo üç ve tek fazlı, yağlı, hem dahili (cablebox ile) hem harici kullanılabilecek ve çeşitli ortam sıcaklıklarında (75°C’ye kadar) sü...
İlan Talep ve Teklifleri
Transformers
25kVA-3000kVA ARASI YAĞLI TİP, AL SARG VE CU SARGILI, HERMETİC VE DEPOLU TRANSFORMERSLER SATIMI
Tekiş Elektrik Makina firma bilgileri. Tekiş Elektrik Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekiş Elektrik Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekiş Elektrik Makina İmalat İnş Taah San Tic A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.