Teknik Baca Sistemleri

Şirket Hakkında
Avrupa Uyum Yasalarıyla birlikte daha yüksek kalite, daha refah bir yaşam ve daha güvenli bir imalat normuna geçen Türkiye Standartları Enstitüsü, Atıkgaz ve Baca Sistemlerinde de aynı titizlik ve ciddiyet isteyen EN 1856-1 olan baca normunu hızlı bir şekilde bünyesine katmıştır. Ülkemizin milli ve ekonomik değerlerini tasarruflu bir şekilde koruyup optimum seviyelere çıkartmak amacıyla Teknik Baca Sistemleri'ni kurularak, baca, atıkgaz ve enerji sektöründe yerimiz aldık.
Teknik Baca Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknik Baca Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Enerji » İnvertör
Yetkili Kişi: Serkan
Adres: Eyüp Sultan Mah. Müminler Cad. Hanımeli Sok. No: 3/A Sancaktepe 34885 İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5292011
Web Sitesi: www.teknikbaca.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknik Baca Sistemleri firma bilgileri. Teknik Baca Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknik Baca Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknik Baca Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.