Teknik Testere İç Ve Dış Ticaret Limiited Şirketi

Şirket Hakkında
Teknik Testere 30 yıllık teknik birikimin sonucu kurulan bir firmadır. Testere sektöründe bu güne kadar yapılan çalışmaların çoğu, yüzeysel yapılmış olup, kesilecek malzemelerin içeriği derinlemesine incelenmeden, tavsiyelerle, deneme yanılma yöntemiyle yapılmıştır. Bu yüzden kaybedilen para ve zaman önemli boyutlara ulaşmıştır.
Firmamız, Türkiye’de hiçbir imalatçı ve ithalatçı firmanın oluşturamayacağı kadar çok ürün çeşitliliğini teknik birikimi ile bir araya toplamıştır. Testere sektöründe kullanılan bütün çeşitler internet sitemizde ve kataloğumuzda, kullanımı kolay ve ulaşılabilir bir şekilde düzenlenmiştir.
Ürünlerimiz profesyonel seviye ürünler olup, sanayiye yöneliktir, hobi ürünleri satmamaktayız. Ürünlerimizin%90’ı Avrupa menşeili olup ISO, CE ve diğer kalite belgelerine sahiptir.
Uzman danışmanlarımız sizlere, hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.
Teknik Testere İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknik Testere İç Ve Dış Ticaret Limiited Şirketi
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
Yetkili Kişi: Murat İnce
Adres: PERŞEMBE PAZARI MERKEZ Arapcami Mah. Bakır Sok. Aslan Han No:1 Kat:5/505 Karaköy / İSTANBUL / TÜRK, İstanbul, Türkiye, 034
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2378090
Web Sitesi: www.tekniktestere.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknik Testere İç firma bilgileri. Teknik Testere İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknik Testere İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknik Testere İç Ve Dış Ticaret Limiited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.