Teknikeller

Şirket Hakkında
Teknikeller Makina full otomatik ve C tipi küp şeker makinelerinde dünyanın lider kuruluşu ve 20 yıldır güvenimizin eseridir.
Sipariş edeceğiniz tüm full otomatik küp şeker makineleri, C tipi şeker makineleri, tekli ve ikili sarım makineleri, stick dolum, konik şeker makineleri, manüel kutu yapıştırma makinesi, kıtlama şeker makineleri, shrink makinelerinize dünyanın en iyi fiyatlarını vermeye, en kısa zamanda teslim etmeye, yerine zamanında kurmaya ve çalıştırmaya söz veriyoruz.
Teknikeller
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknikeller
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: Gökhan Doğan
Adres: Güleryüz Sanayi Sitesi 1352 sokak No: 13 İvedik Organize Sanayi
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3955047
Web Sitesi: www.teknikeller.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknikeller firma bilgileri. Teknikeller adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknikeller ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknikeller firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.