Teknofinsteel Makina Ve Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Ürün ve hizmetleri ile Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde her geçen gün adından artan bir saygınlıkla söz ettiren Teknofinsteel, rulo sactan üretim yapacak olan tesislerin tüm altyapı ve üretim hattı otomasyon sistemlerini anahtar teslimi olarak gerçekleştirmektedir.

Farklı sektörlerde yıllardır benzer projelerin uygulanması ile elde edilen yetkin mühendislik bilgi birikimiyle, pek çok farklı teknoloji ürününün birarada doğru ve uyumlu şekilde çalışmasını sağlıyoruz. Gerekli noktalarda konusunda uzman çözüm ortaklarımız ile en uygun maliyetli çözümü üreterek, projelerimizi zamanında teslim ediyoruz.

Teknofinsteel çözümleri ile düşük toplam sahip olma maliyeti, kısa teslim süresi, kurulum, eğitim, kullanım, bakım, destek aşamalarında kolaylık, zaman ve işgücü tasarrufu sağlıyoruz.

Değerlerimiz
Yaratıcı ve konusunda uzman çalışanlarımız, yüksek standartlarda kaliteli hizmetler sunmak ve proje kaynaklarını etkin kullanmak konusunda temel dayanağımızdır.

Dinlemek, anlamak ve takım halinde uygulamak, çözüm ortaklarımız ve müşterilerimizle ortak başarımızda önemli rol oynayan unsurlardır.

Etkili iletişim, gereksinimlerin doğru tespit edilip işlevsel olarak tanımlanmasının ve başarılı bir projenin anahtarıdır. Proje tamamlandıktan sonra da dinlemek, anlamak ve daha iyiye doğru geliştirmek prensibimizdir.

Güvenilir ortağınız olmaktan mutluluk duyacağız.

Hizmetlerimiz
Projelendirme
Mekanik Sistem Tasarımı
Elektrik Altyapısı ve Kontrol Sistemi Tasarımı
El
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknofinsteel Makina Ve Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Makina » Makina Diğer
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: selma aslan
Adres: ikitelli org.san.bölg.atatürk bulvarı sefaköy san.sit.6, blok no:14-24 ikitelli/küçükçekmece-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6710157
Web Sitesi: www.teknofinsteel.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknofinsteel Makina Ve firma bilgileri. Teknofinsteel Makina Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknofinsteel Makina Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknofinsteel Makina Ve Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.