Teknoformgrup

Şirket Hakkında
Firmamız Isıtma, Soğutma, Nem alma ve Nemlendirme Sektöründe Servis Hizmeti verme amaçlı olarak 2003 Yılında İstanbulda Kurulmuş, ortaklık çatısı altına toplanılarak hizmet vermiş ve daha sonrası şirket ortaklığından ayrılarak 10.02.2012 tarihinde TEKNOFORMGRUP KLİMA BAKIM VE YEDEK PARÇA HİZMETLERİ . olarak bu günlere gelmiştir.

Firmamızın kuruluş Amacı ; Başta Endüstriyel Klimalar, Rooftop (çatı tipi paket üniteler), Soğutma Grupları, Toprak ve Su Kaynaklı Isı Pompaları, Hassas Kontrol üniteleri, nem alma ve nemlendirme cihazları , Kanallı Split klimaların Bakım ve Servis Hizmetlerinin verilmesi bunun yanında yedek parçalarının en uygun ve en kolay yolla tedarik edilmesi
Klima Ve Havalandırma Sistemlerine ait, Hijyenik ve Konfor Klima Santralleri, , Fancoil Üniteleri, Filtreleri, Buharlı Nemlendiriciler, Hava Kontrol Malzemeleri (Menfezler, Hepa Filtre Kutuları, satışını üstlenmiştir.

Teknoformgrup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknoformgrup
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
Yetkili Kişi: nihat akdag
Adres: Perpa ticaret merkezi b blok no 1921 şişli/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2208361
Web Sitesi: http://www.teknoformgrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknoformgrup firma bilgileri. Teknoformgrup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknoformgrup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknoformgrup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.