Teknolojik Kalibrasyon Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri San. Dış Tic. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1999 yılında Kalite Kontrol Test Cihazları otomasyonu ile faaliyetine başlamış, bir çok kurum, kuruluş ve sanayi laboratuvarlarında büyüklüklerin ölçülmesi ve değerlendirilmesi ile tecrübe kazanmıştır.

Bu tecrübeler doğrultusunda kaliteyi arttırmak için 2007 yılında kalibrasyon laboratuvarımız kurulmuştur. Ölçümlerin kalitesini arttırmak sistemli çalışmanın gereğidir. Eğitimli ve tecrübeli personelimiz ile TS EN ISO/IEC 17025 kalite yönetim sistemini teknik koşullarını laboratuvarımızda uygulamaktayız.
Teknolojik Kalibrasyon Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Teknolojik Kalibrasyon Merkezi olarak konusunda eğitimli ve uzman personelimizle, TS EN ISO/IEC 17025 standardına uygun olarak düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde kuvvet, boyut, terazi ve sıcaklık konularında kalibrasyon hizmeti vermekteyiz.

Kalibrasyon hizmetlerimizin dışında firmanızda veya bünyemizdeki eğitim salonumuzda, uygulamalı kalibrasyon metodları ve ölçüm belirsizliği hesaplama yöntemleri ile ilgili talepleriniz doğrultusunda eğitim hizmeti sunmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Teknolojik Kalibrasyon Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri San. Dış Tic. Şti.
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Bülent YILMAZ
Adres: Osmaniye Mah. Ümraniye Sok. No:11/B BAKIRKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6608781
Faks: (212) - 6608751
Web Sitesi: http://www.tkm-kalibrasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Teknolojik Kalibrasyon Merkezi firma bilgileri. Teknolojik Kalibrasyon Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknolojik Kalibrasyon Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknolojik Kalibrasyon Merkezi Ve Danışmanlık Hizmetleri San. Dış Tic. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.