Teknosat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri

Şirket Hakkında
kapatiyoruz.net kaliteli ürün ve hızlı hizmet anlayışı ile 2011 yılında Teknosat İnternet Bilişim ve Aracılık Hizmetleri bünyesinde kurulmuştur.Firmamız hizmet anlayışında güven, kalite ve zamanlama konusunda rakiplerinden ayrılarak sektörde kısa zamanda önemli bir konuma gelmiştir.

Ürün portföyü olarak tüketici elektroniği , cep telefonu aksesuarları, hediyelik eşyaları müşterilerine sunan firmamız sıfır hata ve sınırsız müşteri memnuniyeti ile bugüne kadar hizmet kalitesini sürdürmüştür.
Teknosat İnternet Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Teknosat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Şarj Cihazı
Yetkili Kişi: Murat Çakar-Nilgün Çakar
Adres: Beylerbeyi/İst
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3166666
Web Sitesi: kapatıyoruz.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Iphone Şarjlı Kılıflar,ıpad Ve Diğer Tel Aksesuarları
Iphone Şarjlı kılıf satışı, Ipad ve diğer telefon aksesuarları satışı yapılmaktadır.Adet yada toptan satışlarımız mevcuttur.
Teknosat İnternet Ve firma bilgileri. Teknosat İnternet Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Teknosat İnternet Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Teknosat İnternet Ve Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.