Tekser Elektronik Sistemler

Şirket Hakkında
Tekser Elektronik Sistemler Ticaret Ltd Şirketi, T.C.Telekomünikasyon Kurumu'ndan satış ve satış sonrası hizmetleri ile ilgili yetki belgelerini tamamlayarak, telekomünikasyon sektöründe faaliyet göstermek üzere 1993 yılında iki girişimci iş adamı tarafından kurulmuştur.

Tekser Analog ve Dijital ( Dmr- Tetra- Trunk) Motorola telsiz sistemlerinin Türkiye’de Motorola distribütörü Novatel Haberleşme A.Ş’nin yetkili çözüm ortağı olarak ile her türlü mühendislik hizmetleri, proje geliştirme, satış ve satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir.

Tekser 2002 yılında yurt dışına açılarak Afganistan'da Motorola'nın ülke distribütörlüğünü üstlenerek Afgan yerel güvenlik güçleri başta olmak üzere Afgan resmi ve özel kuruluşları ile Afganistan'da görev üstlenmiş olan NATO GÜVENLİK GÜÇLERİ (ISAF) , BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ve ABD silahlı kuvvetlerine MOTOROLA Telsiz çözümlerini sunan firma konumuna yükselmiştir.

Tekser, bina içi haberleşmesi ile ilgili olarak plazalar AVM, iş merkezleri, raylı sistemler (metrolar) radyo frekansının havadan ulaşamadığı ölü nokta diye tanımlanan bölgeleri, ölü alanları yer altında hem kendi içi ile haberleşmesini hem de yer altında kalarak yer üstüne çıkamayan radyo frekansının özel frekans taşıyıcı sistemler ile projelendirip yer üstüne taşıyarak, bu konuda Türkiye'deki ilk projeleri başlatan kurum olma başarısını göstermiştir.

Tekser Hidro Elektrik Santralleri, enerji dağıtım şirketleri, doğal gaz ve petrol hattı projeleri ile otoyol inşaatı projelerinde geniş alan kapsama Motorola telsiz sistemlerini kurarak bu konuda müşterilerinin çok önemli ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tekser, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yeniden düzenlenerek 5809 sayılı elektronik ve haberleşme kanunu ile yürürlüğe giren ORTAK KULLANIMLI TELSİZ HİZMETLERİ Yönetmenliği’ne dayanarak kendi bünyesinde yeni bir yapılanmaya giderek TEKSERNET OKTH Ortak kullanımlı telsiz
Tekser Elektronik Sistemler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tekser Elektronik Sistemler
Sektörü: Telekomünikasyon » Telsiz
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: EMRE YILDIRIM
Adres: Uğur Mumcu Cad. 89/1 GOP/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4470768
Web Sitesi: www.tekserelektronik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tekser Elektronik Sistemler firma bilgileri. Tekser Elektronik Sistemler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekser Elektronik Sistemler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekser Elektronik Sistemler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.