Tekstil Bir Pazar Kahvaltısı

Şirket Hakkında
Tekstil Bir Pazar, İstanbul ili https://www.facebook.com/groups/birpazarbulusmasi/?fref=ts adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Fuar Organizasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Emre Ak..... dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiyede tekstil üzerine çalışan firma sahiplerini yetkililerrini bir araya getirip bilgi alış-verişi yapmalarını saglıyoruz bir pazar buluşması ve kahvaltı menüsü sunuyoruz.. Bu buluşmaya tekstilciler alım satım yapanlar ve tasarımcılar katılabilir... bbilgi için https://www.facebook.com/groups/birpazarbulusmasi
katılım yapın gruba veya yunusak05@gmail.com
İletişim Bilgileri
Firma: Tekstil Bir Pazar Kahvaltısı
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Emre Ak.....
Adres: https://www.facebook.com/groups/birpazarbulusmasi/?fref=ts
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (551) - 2114825
Web Sitesi: https://www.facebook.com/girisimedestek
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tekstil Bir Pazar Buluşması
Türkiyede tekstil üzerine çalışan firma sahiplerini yetkililerrini bir araya getirip bilgi alış-verişi yapmalarını saglıyoruz bir pazar buluşması v...
Tekstil Bir Pazar firma bilgileri. Tekstil Bir Pazar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tekstil Bir Pazar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tekstil Bir Pazar Kahvaltısı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.