Temizler Pide

Şirket Hakkında
Temizler Pide tüm pide çeşitlerinin yanısıra Davaz olarak bilinen bölgeye özel lezzetler tahinli pide, davaz baklavası, biber tatarı oğlakgöveci bulunmakadır. Temizler pide restorant turizm.ins.ltd.stlne bağlı olarak çalışan genel müdürlüğümüz, önce sen kazan stratejisiyle franchisör destekli bir franchising sistemi kurmuştur.Başarıya giden yolun takım çalışmasında geçliğine inanan merkez ofisimiz belirli zamanlarda personel eğitimi yaparak personelin kendini çalışan olarak değil işyeri sahibi olarak benimseyerek çalışmasını sağlamaktır. Firmamızın frenchising deki en ayırıcı özelliği üyelik sistemi ile çalışması , müşterilerine üyelik kartının avantajlarından faydalandırarak müşteri devamlılığı sağlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Temizler Pide
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: okan temiz
Adres: bursa cad no 27
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (555) - 9930481
Web Sitesi: www.temzlerpide.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Temizler Pide firma bilgileri. Temizler Pide adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Temizler Pide ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Temizler Pide firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.