Termoline Mak. Dış Tic. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız, 1994 yılından bu yana dünyanın lider plakalı Isı Eşanjörü üreticilerinden Tranter International AB firmasının Türkiye Distribütörü olarak çalışmakta olup, ısı transferi ve ısı transfer ekipmanları konusunda mühendislik ve teknik danışmanlık hizmeti, ekipman satışı , tamir - bakım servisi ve yedek parça temini konularında hizmet vermektedir.
Müşteri memnuniyetinde, Türkiye’deki eşsiz servis merkezi ile en üst noktayı hedefleyen firmamız, ISO 9001:2008 kalite belgesine ve CE (Conformity of Europe) sertifikasına sahiptir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Termoline Mak. Dış Tic. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Enver Uzun
Adres: Mimar Sinan Mah. Çavuşbaşı Cad. Özge Sok. ZIN-D İş Merkezi No: K:3 D.17 34782, Çekmeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5261050
Web Sitesi: http://www.termoline.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Termoline Mak. Dış firma bilgileri. Termoline Mak. Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Termoline Mak. Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Termoline Mak. Dış Tic. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.