Tersun Kayısı Çekirdeği İşleme Sanayii

Şirket Hakkında
Firmamız 1996 yılında TERSUN Adı altında kurulmuş olup kayısı çekirdeği sektöründe faaliyete başlamıştır.Firmamız kayısı çekirdeği kabuğunu çeşitli mesh mikronlarda öğüterek organik granüller üretmeye başlamıştır.Ürettiğimiz granüller çok amaçlı kullanılmaktadır.Metal yüzeyi kumlama bakır, alaminyom, ahşab yüzeyi temizleme ve cilt yüzeyi temizleme gibi bir çok alanda kullanılmaktadır.Kozmetik için ürettiğimiz granüller ovel üretilip cilde hiç bir zarar vermemektedir, cildi derilemesine temizler akneleri yok eder deriyi yeniler, bu mucizevi temizlik granülü tamamen doğal olup sağlığa kesinlikle zararı yoktur.Ürettiğimiz granüllere dünyada ve türkiyede ilk defa patent ve tse belgesi alan firmayız.KALİTE İLKEMİZDİR
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tersun Kayısı Çekirdeği İşleme Sanayii
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: NUSRET ASLAN
Adres: ÖZSAN SAN.SİT 42.BLOK NO.38 SIVAS YOLU 1.KM
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 2384452
Web Sitesi: www.tersun.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tersun Kayısı Çekirdeği firma bilgileri. Tersun Kayısı Çekirdeği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tersun Kayısı Çekirdeği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tersun Kayısı Çekirdeği İşleme Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.