Testometric Mukavemet Test Cihazları

Şirket Hakkında
TESTOMETRİC UNİVERSAL MUKAVEMET TEST CİHAZLARI

Yeni Model Cihazlarımızla, Kolay Kullanım Özellikleriyle, Her Sektöre Uyarlanmış Geniş Software Yazılımı, Müşteri İsteğine Göre Makine Üzerinde Dahili Orjinal Dokunmatik (Touch Screen) LCD Ekran Ve Program + Printer, Veya Makina Harici Dışarıdan Bilgisayar Destekli Modeller, Son Teknoloji Donanımlı Üstün Performanslı, Hasas Ölçüm Kapasiteli Cihazlarımız İngilterede Üretilmektedir, Dünyanın Lider Markası Olarak Tanınan Testometric Üniversal Mukavemet Test Cihazları, Türkiyede Güçlü Referansları Olan Tüm Uluslarası Sertifikalara Sahiptir, Testometric Firmasının 2004 Yılından Beri Türkiye Mümessiliğini Yapmaktayız, Satış Ve Satış Sonrası Teknik Servis Hizmeti Bünyemizde Mevcut Olup Müşterilerimize Kısa Sürede Çözüm Üretmekteyiz, Daha Detaylı Bilgi İçin Lütfen Aşağıdaki İletişim Bilgilerinden İrtibata Geçiniz.

Testometric Üniversal Mukavemet Test Cihazlarının Kullanıldığı Sektörler.

* Tekstil Sanayi
*Ambalaj Sanayi
*Plastik Sanayi
*PVC Sanayi
*Cam Sanayi
*Metal Sanayi
*Demir Çelik
*Kağıt Sanayi
*Oluklu Mukava
(Box Compression Testi)

DUYURU..!!!


Değerli Müşterilerimiz Kalibrasyon Ve Periyodik Bakım Servisimiz Başlamıştır.
Testometric Mukavemet Test
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Testometric Mukavemet Test Cihazları
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Makinaları
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Diğer
Yetkili Kişi: Mustafa Tink
Adres: Rasathane cad.kandilli evleri n1-7 blok çengelköy / üsküdar /
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 2872196
Web Sitesi: www.testometric-turkiye.tr.gg
Ürünleri
TESTOMETRİC UNİVERSAL MUKAVEMET TEST CİHAZLARI Yeni Model Cihazlarımızla, Kolay Kullanım Özellikleriyle, Her Sektöre Uyarlanmış Geniş Software Yazı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Testometric Mukavemet Test firma bilgileri. Testometric Mukavemet Test adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Testometric Mukavemet Test ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Testometric Mukavemet Test Cihazları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.