Thermoform

Şirket Hakkında
Thermoform ® markası giyim alanında on üç yılı aşkın bir tecrübenin sonucudur. Thermoformun tüm ürünleri doğal ve teknik ipliklerin kendine has özelliklerinden yararlanılarak üretilmektedir. Thermoform ®, ürünleri özellikle aktif sporlar, eğlence sporları ve günlük kullanım için dizayn edilmiştir. Vücudumuz hareket ettikçe terler, tenin kuru kalabilmesi önemlidir.Aksi taktirde vücudun üşümesine , kasların kasılmasına ve hastalanmamıza neden olur.

Üşümemek için vücut ısısı sabit kalmalıdır, bunun için de tenimiz kuru olmalıdır. Tenin kuru kalabilmesi için iç giyimin emici değil, teri hızla ara giyime iletme özelliğinde olması gerekir. Ara giyim de bu nemi hızla dış giyime iletebilmelidir. Dış giyim de (mont-kaban) yansıtıcı olmalı ve nemi hızla dışarı atabilmelidir Tene değen giysi iç giyimdir. Ara giyimde kazaklar, s-shirtler, dış giyimde de mont ve kabanlar yer alır.

Özellikle sportif aktivitelerde ve günlük kıllanımlarda breathable (nefes alabilen) bambu, modal, polyester, polyamid ve özel üretilmiş teknik ipliklerden yapılmış THERMAL iç giyimde çoraplar tercih edilmelidir.Bu tip ürünler hareket kabiliyetinizi artırır.

Pamuk, thermal giyim için uygun değildir. Çünkü teri iletmez, aksine teri emer. Dolayısıyla bu tür iç giyim malzemesi teri dışarı doğru iletemediği için vücut ıslak kalır. Giysiler arasındaki bu nem alışverişinde en önemli malzeme iç giyimdir.

Dolayısıyla iç giyim mutlaka THERMAL ürünlerden oluşmalı çabuk kurumalıdır. Bayanların sütyenleri, futbolcuların polyester formaları en güzel örnektir. Hızlı ter tranferi için ürünün sık gözenekli dokunmuş olması gerekir. "Naylon ve polyester hava geçirmez, terletir" yanlış bir şartlanmadır. Naylon ve polyester türevli iplikler rejenere selülozik elyaflı ürünlerdir ve pamuğa göre daha sık gözeneklidir. Bu nedenle gözenekler arasında su baharı birikmez.
Thermoform
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Thermoform
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: VOLKAN KIRMIZI TAŞ
Adres: SİTE MAH. SAMANYOLU CAD. ATAY SOK. NO:1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5333800
Web Sitesi: www.thermoform.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Thermoform firma bilgileri. Thermoform adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Thermoform ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Thermoform firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.