Tidap Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Tidap arıtma;endüstriyel ve evsel atıksu arıtma, su şartlandırma, geri kazanım , su arıtım makine-ekipmanları üretimi.Tidap Çevre Analizleri Laboratuvarı ;TÜRKAK'dan akredite olup emisyon-imisyon-GÜRÜLTÜ ölçüm ve raporlaması hizmetleri vermektedir.

Yağ Sıyırıcı, Yağ tutucu, Screen elek, tambur elek, karıştırıcı, paket biyolojik ve kimyasal arıtma, kum filtresi, aktif karvon filtre, ultrafiltrasyon, nanofiltrasyon , reverseosmoz , ultraviyole dezenfeksiyon, kimyasal hazırlama ve dozlama sistemleri, Çamur susuzlaştırma, filtrepres, santrifüj , pistonlu pompa, dik milli pompa, köprülü sıyırıcı , arıtma otomasyonu, aeratör ürünlerimiz arasında yer almaktadır.Çevre danışmanlığı hizmetleri Çevre Mevzuatı normlarında verilmektedir.Deşarj izni, emisyon izni, Gürültü Kontrol İzin Belgeleri alınması, Gayrısıhhimüessese ruhsatlandırması hizmetleri.Tidap Çevre Analizleri Laboratuvarı ise Emisyon, İmisyon, Gürültü ölçüm ve raporlamasını TÜRKAK'dan akredite olarak vermektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tidap Ltd.şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: SERPİL ALKAN
Adres: KAYAPA SANAYİ BÖLGESİ SANAYİ BULVARI NO.14 NİLÜFER BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4932512
Web Sitesi: www.tidap.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tidap Ltd.şti. firma bilgileri. Tidap Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tidap Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tidap Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.