Tıes

Şirket Hakkında
TIES olarak esas amacımız Türk imalatçılara Rusya ve cıvar ülkelerden doğru partner bulmak. Şu anda Türkiye’de 1 milyon 800 bin KOBİ faaliyet göstermektedir. Ayrıca Türkiye’deki imalatçıların %99.5’i KOBİ’lerden oluşmaktadır. Buna paralel olarak ta istihdamın %61.1’i KOBİ’lerde yer almaktadır. Dolaysıyla KOBİ’lerin Türk ekonomisindeki yeri oldukça önemlidir. Ancak tüm bu verilere rağmen KOBİ’lerin ancak %10’u ihracat yapabilmektedir. Lisan bariyerini aşmak süretiyle, TIES Türk imalatçılarının ürünlerini Rusya pazarına tanıtmaya çalışıyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tıes
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Resat Enver
Adres: Ihlas Yuva St. B:5, daire: 16, Yenibosna
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 2996614
Web Sitesi: www.tiesgroup.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Gelinlik Ayakkabı Alımı
tiesgroup.org sayfamıza gelen 10.05.2011 tarihli talepte Ukraynalı düğün organizasyon firması uygun fiytlar olduğu takdirde büyük miktarda gelinlik ay...
Tıes firma bilgileri. Tıes adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tıes ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tıes firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.