Tipo Zımba Tel Sanayi

Şirket Hakkında
50 yılı aşkın bir süredir, hep kaliteli ürünleri üreten TİPO, 2002 yılında ISO 9001:2000 in de gücünü arkasına alarak daha da mükemmel ürünler üretmeye başlamıştır.
Çok sayıda Modern imalat makinalarımız ve nitelikli elemanlarımız, yüzü aşkın zımba teli çeşidimiz ve çivi çeşitlerimiz, üstün kalitemiz sayesinde ülkemizin her yerinde birçok sanayi sektöründe, seçkin satıcı ve üreticilerle yıllardır çalışarak kalitesini ispatlamıştır. Çeşitlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz.
Halen kendini geliştirmekte olan sistem sayesinde ürünler her an kontrol altında tutulmakta ve müşteri memnuniyeti mümkün olan en üst düzeye çıkarılmaya çalışılmaktadır.

Tipo Zımba Tel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tipo Zımba Tel Sanayi
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Yan Sanayi
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: HAKKI
Adres: AKÇAY CD. NO:176 GAZİEMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2510345
Faks: (232) - 2513783
Web Sitesi: www.tipotel.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tipo Zımba Tel firma bilgileri. Tipo Zımba Tel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tipo Zımba Tel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tipo Zımba Tel Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.