Tiryaki Isı

Şirket Hakkında
TİRYAKİ ISI;Konyada katı ve sıvı yakıtlı kat kalorifer satışı, toptan ve
perakende kömürlü kazan satışı, Bina, işyeri, villa, kooperatiflerin Anahtar teslimi sıhhi tesisat projesi ve sıhhi tesisat işleri, radyatör ve havlupan satışı ve montajı, redüktör imalatı ve satışı, elektrik motoru satışı, mobil sistem kolektör satışı, kalorifer peteği montajı ile evlere, binalara ve iş yerlerine kalorifer tesisatı döşenmesi, radyatör ve peteklerin takılması işleri, kalorifer kazanı satışı, stokerli ve manuel Kalorifer kazanı satışı, katı yakıtlı kömürlü kazanı, sıvı yakıtlı kalorifer kazanı satışı, katı yakıtlı merkezi sistem kalorifer kazanı yapmaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tiryaki Isı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: ali tiryaki
Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi Nazar Sokak Karatay Toptancılar Sitesi 14. Blok No: 66 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3425268
Web Sitesi: www.tiryakiisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tiryaki Isı firma bilgileri. Tiryaki Isı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tiryaki Isı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tiryaki Isı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.