Tmak Makına Gıda Sanayı

Şirket Hakkında
2002 yılından bu yana çeşitli makina ve yedek parçalar üreten firmamız 2005 yılında Yurt dışından gelen gıda makinalarını talep üzerine kendisi üretmeye başlamış ve ülkesine büyük katkılarda bulunmuştur.

Yaptığı tüm işlerde kaliteyi bir politika haline getiren
TMAK MAKİNA şimdide unlu mamuller ile alakalı gıda makinalarını üretmeye başlamıştır. Tüm parçalarını kendi bilgisayar kontrollü makinalarında üreten firmamız böylelikle belli bir standartı yakalamıştır.

Ucuz olmayı değil hedef portföyümüz için avantajlı olmayı hedefliyoruz. AR-GE çalışmalarımız sektörün ihtiyaçlarına göre devam etmektedir.

Bizde size uygun bir makina her zaman vardir...
Tmak Makına Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tmak Makına Gıda Sanayı
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: SERKAN TURAN
Adres: topçular mah kışla cad. no:19/96 topçular eyüp
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5650830
Web Sitesi: www.cookiemak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tmak Makına Gıda firma bilgileri. Tmak Makına Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tmak Makına Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tmak Makına Gıda Sanayı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.