Toğan Tekstil San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
KIRK YILI AŞAN TECRÜBELERİMİZ DOĞRULTUSUNDA 2002 YILINDA KURULMUŞ OLAN TOĞAN TEKSTİL LTD. ŞTİ SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEREK GELİŞEN, YÜKSEK KALİTE, OPTİMUM FİYAT VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ PRENSİBİ ÜZERİNE YAPILANDIRILMIŞTIR.

UZMAN KADRONUN BİLGİ VE BECERİSİ IŞIĞIN DA SÜREKLİ GENİŞLEYEN BİR ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİP OLAN TOĞAN TEKSTİL DE BAY, BAYAN, ÇOCUK ÇORAP VE PATİK İMALATI YAPILMAKTADIR. SEKİZ ADET COMPUTER TEK SİLİNDİR, BEŞ ADET COMPUTER ÇİFT SİLİNDİR, YİRMİ ÜÇ ADET KOMET MEKANİK ÇİFT SİLİNDİR VE YİRMİ DÖRT ADET İSKOT MEKANİK TEK SİLİNDİR OLMAK ÜZERE TOPLAM 60 ADET MAKİNE İLE HİZMET VEREN FİRMA HER TÜRLÜ ÜRÜN TALEBİNİ KARŞILAYABİLMEKTEDİR.

MÜŞTERİLERİN İSTEK VE SORUNLARINA EN KISA ZAMAN DA CEVAP VEREREK, SÜREKLİ GELİŞİM POLİTİKASI İZLEYEN FİRMA REFERANSLARI VE İŞ DİSİPLİNİ İLE SEKTÖRÜN KALİTE STANDARTLARINI YÜKSELTMEYİ HEDEFLEMEKTEDİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Toğan Tekstil San.tic.ltd.şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: haydar toğan
Adres: ikitelli org. san. böl.çorapçılar sitesi G blok no:12
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4860626
Faks: (212) - 4860624
Web Sitesi: http://www.togantekstil.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Toğan Tekstil San.tic.ltd.şti firma bilgileri. Toğan Tekstil San.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Toğan Tekstil San.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Toğan Tekstil San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.