Toko Metal Design

Şirket Hakkında
1982 yılında Ankarada kurulmuş olan firmamız metal sektöründe hizmet faliyet göstermektedir. 2002 yılından bu yana ise TOKO METAL olarak metal ayaklar üzerine ağırlık vermektedir. Aynı zamanda tüm projeli metal işleri, kurumsal bir düzen içinde firmamız tarafından yapılmaktadır.

Metal:
Yüksek elektrik ve ısı iletkenliği, kendine özgü parlaklığı olan, şekillendirmeye yatkın, katyon oluşturma eğilimi yüksek, oksijenle birleşerek çoğunlukla bazik oksitler veren elementler. Soğuk görüntüsünün yanında sertliğini görürüz kimi zaman. Oysa yumuşak da olabilir metaller. Isıyı iletirler tüm soğukluğunun yanında. Işığı yansıtırlar. Işıl ışıldır. Parlar. Göz alır her zaman. Metalin soğukluğu, parlaklığının gölgesinde kalır oysa.Bütün metaller parlaktır. Metal güçtür. Metali sıcak tasarımlarımızla işliyor, işlevsel bir güce dönüştürüyoruz.

VİZYONUMUZ
Yurtiçinde ve yurtdışında konumunu sürekli geliştirerek; metal sektöründeki yenilikleri ve teknolojileri takip edip uygulayarak; dinamik ve yetkin kadrosuyla; girişimci, profesyonel, müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörün en iyi hizmet veren şirketi olmaktır.

MİSYONUMUZ
Özgün hizmet anlayışı ve güncel proje kullanımıyla müşterilerimizin ihtiyaçlarına birebir cevap veren çözümler sunmaktır.
Toko Metal Design
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Toko Metal Design
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Yaşar Büyükçıkrıkçı
Adres: Taşdelen Caddesi No: 39/D Siteler-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3487365
Web Sitesi: http://www.tokometal.com
Ürünleri
Teknik Özellikleri Ürünlerimizin standart yüksekliği 720 mm�dir. Ürünlerimizde 60 cm-200 cm arasında uygulanacak tabla ölçü- nüze göre d...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Toko Metal Design firma bilgileri. Toko Metal Design adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Toko Metal Design ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Toko Metal Design firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.