Tomaçlar

Şirket Hakkında
şirketimiz siba ilaç kozmetik sanayinin türkiye distribitörlüğünü ve akşamdan kalmanın tatsız etkilerini(başağrısı, mide bulantısı, mide ekşimesi, baş dönmesivs.)ortadan kaldıran BANG OUT içecek ve BANG OUT enerji içeceklerinin Karadeniz Bölge Distribitörlüğünü yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İnsan psikolojisini olumsuz etkileyen ve sosyal bir sorun haline gelen vücut kokularının (özellikle koltuk altı ve ayak kokularının)yok edilmesinde kullanılan, şu an için etkisi ve kullanımı bakımından dünyada muadili olmayan kremler.örn:tek kullanımda 120 güne kadar ayak kokusunu yok eden FOOT CARE ve yine tek kullanımda 30 güne kadar koltukaltı kokularını yok eden ve 5 kullanımlık olan BODY CARE kremler.Kokuyu yok etmesinin yanında ayakta pişikten kaynaklanan çatlamalarına, ayakta ölü deri oluşumlarının atılmasına ve ayakta çeşitli mantar rahatsızlıklarına karşı da etkili olan ürünler.sorun bu şikayetler ise çözümü var
İletişim Bilgileri
Firma: Tomaçlar
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: nahitözdemir
Adres: Atatürkbulvarı güzel yalı mah.sahil apt.No:66/B
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 4378183
Faks: (362) - 4378303
Web Sitesi: http://www.tomaclar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tomaçlar firma bilgileri. Tomaçlar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tomaçlar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tomaçlar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.