Tongkun Group

Şirket Hakkında
TONGKUN VE SUNEAST TEKSTİL KİMDİR

Tongkun Group Hangzhou eyaletinin Tongxiang City şehrinde konumlanmış. Polyester ve polyester bazlı iplik endüstrisinde hizmet gösteren büyük çaplı anonim ortaklığına sahip bir yatırım şirketidir. Suneast Tekstil ise, Tongkun Group'un Türkiye ve orta doğu piyasalarıyla ilgilenen iletişim ofisidir.

Tongkun Group ilk olarak 1982 yılında Tongxiang şehrinde kurulmuş bir sentetik iplik fabrikası olarak hizmete girmiştir. Kurulumdan 30 yıl sonra kendi bünyesi altında polyester iplik imalatı yapan 5 fabrikaya, 13 holding şirketine ve 13.000 çalışanıyla 9 milyar dolar ciroya ulaşmış bir şirket olmuştur. Çin iç piyasasında lider konumda bulunan Tongkun yıllık üretimini 1.5 milyon ton polyester ve 1.8 milyon ton polyester filament iplik kapasitesine çıkarmış lider bir firmadır. Tongkun, markası altında POY, DTY, FDY ve ITY polyester filament iplik ve polyester chips üretmektedir. Çin içerisinde en popüler markaların başında olma özelliğine sahip olan Tongkun 300 farklı çeşidiyle üretimine devam etmektedir. Bunların yanı sıra Tongkun GOLDENCOCK markasıyla Çin içerisinde ve uluslararası piyasalarda farklı pazarlama faliyetlerine de devam etmektedir. Tongkun 27 mayıs 2011 tarihinde Sanayi ve Ticaret bakanlığı tarafından tanınmış marka olarak nitelendirilmiştir.
Tongkun Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
POY
Yaygın olarak polyester POY olarak bilinen bu iplik çeşidi, iplik üretimin ilk aşamasında elde edilir. Ayrıca Polyester Pre-Oriented şeklinde de adlandırılır. Bu iplik çeşidi PTA & MEG direkt olarak veya Polyester PET chips’ lerin eritildikten sonra çekilmesiyle yarı mamul olarak elde edilir. POY genellikle DTY (Tekstürize iplik) üretimi; son ürün olarak da örme ve dokuma kumaşları için kullanılmaktadır.
Üretim aralığımız 45D ile 490D arasıdır.
Renkler: Ham Beyaz, Parlak ve Katyonik

FDY
Bu iplik çeşidi ipliğin POY’ dan farklı olarak daha gergin bir şekilde bobine sarılmasıyla elde edilir. FDY daha farklı olarak PFY (Polyeser Filament Yarn) veya SDY (Spin Draw Yarn) isimlerle adlandırılır. FDY farklı varyasyonlar üretilmek için diğer ipliklerle birlikte dokumada kullanılır. FDY ile: döşeme kumaşları, kıyafet kumaşları, denim imalatı ve havlu imalatı gibi son ürünler elde edilir.
Üretim aralığımız 75D ile 600D arasıdır. Renkler: Ham Beyaz, Siyah, Parlak ve Katyonik

DTY
DTY, POY ipliğin tekstüre makinalarında devamlı bir şekilde işlenmesi ile elde edilir. Tekstürize makinasında işlenen POY daha hacimli ve kıvrımlı bir yapı alarak DTY iplik haline dönüşmektedir. DTY genel olarak örme, dokuma makinelerinde, mabilya sektöründe, otomobil iç döşemeleri, çanta vs. Gibi alanlarda kullanılmaktadır.
Üretim aralığımız 75D ile 600D arasıdır
Seçenekler: Non IMG, Soft IMG, Hard IMG
Renkler: Ham Beyaz, Siyah, Parlak ve Katyonik
İletişim Bilgileri
Firma: Tongkun Group
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İplik (Sentetik)
Yetkili Kişi: Uğur Çevik
Adres: Haramıdere Sanayı Sıtesı As Kale Is Merkezı 1. Kat
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4225802
Web Sitesi: www.tongkun.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Polyester Iplık ( Poy - Fdy - Dty )
POY tüm kalemleri için fiyat teklifi alabilirsiniz. FDY tüm kalemleri için fiyat teklifi alabilirsiniz. DTY tüm kalemleri için fiyat teklifi ala...
Tongkun Group firma bilgileri. Tongkun Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tongkun Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tongkun Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.