Toptan Koruyucu Maske - Üretim Magiccell

Şirket Hakkında
Magiccell koruyucu maske tasarlanırken antibakteriyel bitkisel uçucu yağlar kullanılmıştır. Bu uçucu yağlar yine antibakteriyel olan hidrojeller ve biyoumlu polimer yapılarla desteklenmiş olup 3 katmanlı nonwoven kumaş kullanılmıştır. Orta katmanda kullanılan kumaş emme özelliği yüksek ve emdiği sıvıyı tutma özelliği maksimum seviyede olan bir üründür. Diğer iki katmanda kullanılan kumaş emme ve tutunma özelliği zayıflatılmış bir üründür. Bu sayede mikro organizmaların tutunması minimize edilir ve bu kısımdan iç kısma geçebilecek olan mikro organizmalar ise hem nowoven kumaş hem de orta katmandaki kumaş sayesinde burada tutuklanır ve iç kısma geçmesi maksimum boyutta engellenir. Ürün içerik ve oluşturulma aşamaları ile dünyada tek olma özelliğine sahiptir.

3 katmanlı nonwoven kumaştan oluşan maskemizin piyasada buluna diğer nonwoven kumaşlı maskelerden farkı ise başta doğal antibakteriyel yapıya sahip olmasıyla birlikte 24 saate kadar koruma sağlamasıdır. Piyasada bulunan diğer maskelerin iddaa ettiği koruma saati maksimum 4 saat iken bizim milli imkanlarla geliştirdiğimiz Magiccell marka koruyucu maske 24 saat boyunca etkin koruma sağlar. Maskenin koruma faktörünü sürdürmesi ve antibakteriyel özelliği İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanlığı tarafından klinik testlerle kanıtlanmıştır. Yerli üretim olan maskemiz ergonomik bir kullanıma sahiptir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Toptan Koruyucu Maske - Üretim Magiccell
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Aynur Pektaş
Adres: Bulgurlu Mah. Kanyon Cad. Malatya Teknokent A No89/b1 Battalgazi/ Malatya
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (552) - 6658544
Web Sitesi: https://www.magiccell.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Toptan Koruyucu Maske firma bilgileri. Toptan Koruyucu Maske adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Toptan Koruyucu Maske ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Toptan Koruyucu Maske - Üretim Magiccell firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.