Torunlar Nakliyat

Şirket Hakkında
Evden eve nakliyatın en önemli ve ilk aşaması ambalajlamadır. Muhtelif eşyalarınızın gerekli ambalaj malzemeleriyle ambalajlanıp evden eve nakliyat işlemi için hazır hale getirilmesi eşyanın zarar görmemesi açısından son derece önemlidir. Torunlar evden eve nakliyat olarak ambalajlamaya çok önem vermekteyiz. Kullandığımız hava kabarcıklı naylon, kraft kağıdı, ambalaj kağıdı, streç film, karton koli gibi malzemeler eşya taşımak için özel olarak üretilmiş malzemelerdir. Profesyonel bir ekip ve eşya cinsine göre değişen muhtelif ambalaj malzemeleri ile titiz bir çalışma ortaya koyup, siz eşya sahiplerinin zahmetsiz bir taşıma gerçekleştirerek derin nefes alabilmenizi sağlamak, biz nakliye şirketlerinin de size en sağlıklı hizmeti vermiş olmanın gururunu yaşayabilmek en önemli ve değişmez hedefimizdir.
Torunlar Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Torunlar Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: torunlar
Adres: Karslı Ahmet Caddesi Buket Sokak no: 35/8 Ataşehir / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2111336
Web Sitesi: www.torunlarnakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Torunlar Nakliyat firma bilgileri. Torunlar Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Torunlar Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Torunlar Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.