Tpa Endüstriyel Yatırımlar

"Yarınlar birlikte yükselir..."

Şirket Hakkında
Teknoloji ve kalite açısından sektöründe lider bir kuruluş olmayı hedefleyen Müşavirlik ve Mühendislik Şirketidir. Takım ruhuna uygun, konusunda uzman kişilerden oluşan bir kadroya sahip TPA; mükemmel bir dayanışma ve özveri içerisinde mutlak başarı göstermektedir.

En iyi hizmeti verebilmek için dünyadaki teknik ve bilimsel gelişmelerin takip edilmesi inancındaki TPA'nın stratejik hedefi; Çalışanlarına, çevreye ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle hizmetleri çerçevesinde müşteri beklentilerini tümüyle karşılamaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TPA Endüstriyel Yatırımlar her biri birer dünya markası olan Mark Kompresör - Chicago Pneumatic - Linde Gaz - Diversey - Tayfur Su ve TSP satış ve çözüm ortağıdır.
İletişim Bilgileri
Firma: Tpa Endüstriyel Yatırımlar
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Aytaç Kenar
Adres: Karacaoğlan Mah. 6169 Sokak Menaş Işık 1. İş Merkezi No:8/Z-16 Işıkkent
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4721587
Web Sitesi: www.tpa.com.tr
Ürünleri
Basınçlı havada nemin istenmediği durumlarda Mark kurutucular yanınızda. Her marka ve model kompresörünüz için 0, 35 m3/dk'dan 70 m3/dk'ya k...
Mark Kompresör 2, 2 KW'tan 180 KW'a kadar vidalı kompresör seçenekleri sunmaktadır. Aynı zamanda pistonlu ve yağsız kompresör seçeneklerimiz...
İlan Talep ve Teklifleri
Mark Vidalı Ve Pistonlu Kompresörler
Mark Kompresör 2, 2 KW'tan 180 KW'a kadar vidalı kompresör seçenekleri sunmaktadır. Aynı zamanda pistonlu ve yağsız kompresör seçeneklerim...
Tpa Endüstriyel Yatırımlar firma bilgileri. Tpa Endüstriyel Yatırımlar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tpa Endüstriyel Yatırımlar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tpa Endüstriyel Yatırımlar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.