Tradeturk Dış Tic.danışmanlık İthalat-ihracat

Şirket Hakkında
TRADETURK BAŞTA TÜRK KOBİLERİ OLMAK ÜZERE DÜNTANIN HER YERİNDEKİ ÜRETİCİLERE YURT İÇİ VE YURT DIŞI TİCARİ DANIŞMANLIK YAPAR, FİRMALARI VE ÜRÜNLERİNİ PAZARA AÇAR, ONLARA HEDEF KİTLELERİNİ BULUR VE BAĞLANTILARINI YAPAR.WEBFUAR.ORG SİTESİYLE 365 GÜN BOYUNCA SANAL FUARDA GERÇEK ALIM SATIMLAR GERÇEKLEŞTİRİR.
Tradeturk Dış Tic.danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tradeturk Dış Tic.danışmanlık İthalat-ihracat
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: emel hanım
Adres: triko center m-6 348 ikitelli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6710087
Web Sitesi: www.webfuar.org www.tradeturk.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Aylik 50-100 Adet Gelinlik Yapabilecek Atölye Aranıyor
ihraç edilmek üzere peşin parasını aldıltan sonra siparişleri yapabilecek aylık 50-100 adet gelinlik imal edecek küçük fason atölyeler aranmaktadır
Tradeturk Dış Tic.danışmanlık firma bilgileri. Tradeturk Dış Tic.danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tradeturk Dış Tic.danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tradeturk Dış Tic.danışmanlık İthalat-ihracat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.