Transal Makine Trafo Dünyası

"Siz istediğiniz Modeli Hayal edin, Biz Yapalım"

Şirket Hakkında
TRANSAL MAKİNE TRAFO KAZAN İMALATI & GENLEŞME DEPOLARI

Trafo Kazanları, Trafo Aksesuarları, Kablo Kutuları, Genleşme Depoları, YG ve AG Domları, Kazan Takviyeleri, Teknik resimlere uygun olarak hazırlanmaktadır. İmalatı yapılan ürünleriniz Normlara uygun olarak Kumlama – Astar – Son kat prensibi ile bünyemizde bulunan Kumlama ve Boya Tesisinde ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz. Bunlara ilave olarak Transformatör Radyatörlerine ait aksesuarların üretimi, - Yağ boşaltma tapası, Hava alma tapası, Kaldırma kulakları, Termometre cebi, Radyatör flaşları vs. fabrikamızda üretilmektedir.
Transal Makine Trafo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İmalat sistemimiz esnek olup, özellikle trafo fabrikaları gibi yüksek gerilimli elektrik enerjisi sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik yapılan imalat işleri olmak üzere, her türlü sektöre hitap eden imalat işlerini, sözleşmeli olarak veya fason siparişler yoluyla gerçekleştirmekteyiz.

Kaynaklı konstrüksiyon fabrikamızda sac kesimi yapılmakta ve kaynaklı konstrüksiyon üretimi olarak, Dağıtım Trafo Kazanları ve Aksesuarları, Güç Transformatör Kazanları için çeşitli komponentler Normlara uygun olarak üretilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Transal Makine Trafo Dünyası
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Dağıtım
Yetkili Kişi: Yılmaz Demir
Adres: Orta Mah. Atayolu Cad. Ortim San. Sit. M/blok No:10 D:1 Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 9533869
Web Sitesi: www.transalmakine.com.tr
Ürünleri
Yangın kapısı firmamız sizlere özel olarak daha iyi ve daha güvenilir bir hayat sürmesi için yıllardır hizmet vermektedir. Durmadan çalışan şirket per...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Transal Makine Trafo firma bilgileri. Transal Makine Trafo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Transal Makine Trafo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Transal Makine Trafo Dünyası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.