Tümpak Plastik Amb Ürünleri San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
TÜMPAK PLASTİK AMBALAJ

Tümpak Plastik 2007 yılında İzmir Pınarbaşında bulunan fabrikasında Polietilen, Pet, Polipropilen şişe ve bidonların üretimini yapmaktadır. Firma başlıca Gıda, Kozmetik, Madeni Yağ, Temizlik Maddeleri, Kimyasal Ürünler, Tarım İlacı sektörüne hitap etmektedir.
Tümpak Plastik, sektörün lokomotifi olma konusunda yaptığı teknolojik çalışmalarla müşteri memnuniyetini arttırmaktadır. Firmamız ambalajlarını kullanan müşterilerinin ürünlerinin nihai tüketiciye ulaşıncaya kadar, geçen sürede ambalajdan kaynaklanan hiç bir problem yaşanmaması için kaliteli ve standartlara uygun hammadde kullanmaya özen göstermektedir.
Müşterilerinin ürünlerini en iyi, en şık ve en kullanışlı ambalajlarda sunmaları için kalıp tasarımlarına özel bir önem vermekte ve müşterinin isteği doğrultusunda yeni model kalıplar yaptırılabilmektedir.
Firmamız üretimini güvence altında tutmak, ürün kalitesini en üst düzeyde oluşturmak için, belirlediği kalite politikasıyla görev tanımlarını porsedürleriyle kalite sisteminin gereklerini yerine getirerek üretim yapmaktadır.
Müşterilerini iş ortakları olarak gören ve onlarla en uzun soluklu çalışma yollarını seçmeyi kendisine ilke edinen firmamız, yeni ürünlerin geliştirilmesi, verimliliğin arttırılması, maliyetin düşürülmesi ve kalite standartlarının arttırılması için çalışmalar yapmaktadır.
Tümpak Plastikin hedefi müşterilerine kaliteli ve hızlı bir hizmet
Tümpak Plastik Amb
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tümpak Plastik Amb Ürünleri San Tic Ltd Şti
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: MEHMET TÜMTÜRK
Adres: 7408 SOK NO6 PINARBAŞI İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4786257
Web Sitesi: www.tumpakplastik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
20 kg lık polietilen bidon
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tümpak Plastik Amb firma bilgileri. Tümpak Plastik Amb adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tümpak Plastik Amb ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tümpak Plastik Amb Ürünleri San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.