Tuna

Şirket Hakkında
Türkiye ile Tayvan arasında işbirliğini artırmak, yeni açılımlar ve kazanç olanakları sağlayarak, yurtiçi ve yurtdışında yatırım yapmak isteyen Türk iş adamlarına yardımcı olmak amacıyla çalışmaktayız.

Dış ticaret alanındaki tecrübemizi, çalışkan ve sağduyulu yaklaşımımızla birleştirerek gerek Türk, gerek Tayvanlı firmaların hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

İnanıyoruz ki; uzun ömürlü iş birliklerinin kurulmasında karşılıklı güven ve özenli çalışma esastır. İki ülke arasındaki işbirliğinin hızla arttığı günümüzde, bu düşünceden hareketle hizmet veriyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuna
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: ottoman
Adres: zhonghe/taipei
Şehir: taipei
Ülke: tayvan
Telefon: (097) - 8106119
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tuna firma bilgileri. Tuna adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuna ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuna firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.