Tuna Eğitim Ve Belgelendirme

Şirket Hakkında
Tuna Kurumsal Eğitim ve Belgelendirme

Firmamızın geçmişi 2004 yılı başlarına dayanmaktadır. Kurucumuz ve Genel Müdürümüz Murat TUNA, özel sektörde; kalite, laboratuar, satış sonrası hizmetler, Ar-Ge gibi konularda uzun yıllar tecrübe edindikten sonra 2004 yılında bir şahıs firması kurarak yönetim danışmanlığı, eğitim ve Belgelendirme sektörüne girmiştir. Kısa zamanda, birçok işletmeye hizmetler sunarak, hızlı bir büyüme trendine girmiş ve bugünlere gelmiştir. Ulaşılan büyüme limited şirket oluşturma ihtiyacını doğurmuş ve 2006 yılında TUNA Kurumsal Hizmetler Belgelendirme ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. kurulmuştur..

Firmamız; ISO Yönetim Sistemleri Belgelendirme (ISO 9001, ISO 14001, TS 18001, ISO 22000, ISO TS 16949 vb.), CE Belgelendirme, TSE Hizmet Yeri Yeterlilik, TSE Ürün Belgelendirme, Marka Tescili, Patent, İşletme Belgesi, Çalışma Ruhsatı, Kapasite Raporu, ÇED, Emisyon gibi konularda belgelendirme ve eğitim hizmetleri vermektedir.

Şirketimizin tercih edilmesinde aşağıda belirtilen özelliklerimizin etkili olduğunu düşünmekteyiz;

Dürüst: Dürüstlük temel ilkemizdir.

Profesyonel: Hizmet süreci boyunca ve sonrasında uzman personelimiz her zaman teknolojik ve profesyonel hizmet anlayışımız ile size destek olacaktır.

Sürekli: Gerek verdiğimiz hizmetler öncesinde, gerek hizmetlerimiz devam ederken veya hizmetimiz tamamlandıktan sonra ofisimizi ziyaret edip çalışma ortamımızı görebilir veya telefon, mail gibi iletişim araçları ile sorularınız yada sorunlarınız için uzmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Tecrübeli: Referanslarımız tecrübemizi yansıtmaktadır.

Ekonomik: Tüm bunlar sizlere en uygun fiyatlar ile sunulacaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuna Eğitim Ve Belgelendirme
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: MURAT TUNA
Adres: Soğanlık Manolya Caddesi No: 51 Kat:1 Daire: 1 Kartal/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4521020
Web Sitesi: www.tunakurumsal.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tuna Eğitim Ve firma bilgileri. Tuna Eğitim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuna Eğitim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuna Eğitim Ve Belgelendirme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.