Tuna Wood Group

"mail&msn:granit.vt@hotmail.com"

Şirket Hakkında
Firmamız bulgarıstanın velıko tarnova sehrınde aylık 1200m3 kereste uretim kapasıtesıyle calısmaktadır.

Ağırlıklı olarak çam urunlerı işlemekteyiz bunun yanında sıparıs dahılınde kayın, ıhlamur ve meşe urunlerının kesımınıde yapmaktayız.

Şu an İnşaatlık, dogramalık ve mobılyalık urun işlemekteyız.

Ayrıca ozel ıslem gerektıren ahsap ev projelerının detaylarınıda uretmekteyız.(urun resımlerını ısteyen arkadaslara maıl atabılırım)


Yakın bır surecte ıse masıf mobılyacılar ıcın masa ve sehpa ayaklarını ıstenılen olcu ve ıslem dahılınde uretmeye baslayacagız su an bunun calısmalarını yapıyoruz.

İthalat , gumruk ıslerıyle ugrasmak ıstemeyen musterılerımız ıcın bu ıslemlerı turkıyedekı fırmamız aracılıgıyla yapıp sıparıslerınızı adresınıze kendi tırlarımızla teslım edıyoruz.

sorularınız maıl atabılırsınız.

web site:www.granitvt.wix.com/tuna-wood

saygılarımla
Selami ugur

Tuna Wood Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
paletlik tahta inşaatlık, dogramalık ve fırınlanmıs mobılyalık kereste sektöründe çözum ortagınız.
Beyaz -sarı çam, kayın ve ıhlamur alanında seri uretım uygun fıyat.
Kendi tırlarımızla adrese teslim urun sevkıyatı.
Ahsap ile ilgili Ozel projelere tasarım.
Firmamızı yerınde gorup ziyaret etmek ısteyenlere ucretsız vıze danısmanlığı.
İletişim Bilgileri
Firma: Tuna Wood Group
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kereste
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: selami ugur
Adres: fabrika:debelets organize sanayi bölgesi mail&msn:granit.vt@hotmail.com skype:ugur2323 bg fabrika tel:00359.879092323 viber/line/whatsapp hatli
Şehir: veliko tirnova
Ülke: Bulgaristan
Telefon: (879) - 0000000
Web Sitesi: www.granitvt.wix.com/tuna-wood
Ürünleri
BULGARİSTAN FABRİKAMIZDAN PALETLİK TAHTA VE KERESTE ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ. ADRESİNİZ TESLİM NAKLİYE DAHİL FİYAT ALABİLİRSİNİZ. ÜRÜNLERİMİZ ÇAM PA...
bulgarıstandakı fabrıkamızda her ebat ıcın paletlık tahta uretımı yapılır adresınız teslım Turkıye gumrugu yapılmıs sekılde urun gonderılır.
Firmamız bulgarıstanın velıko tarnova sehrınde aylık 600m3 kereste ve 300m3 paletlık tahta uretim kapasıtesıyle calısmaktadır. Ağırlıklı olarak çam...
firmamız bulgaristanda 6000m2 lık kendı fabrıkasında ozellıkle çam tomruk kesimi yapmaktadır inşaatlık dogramalık ve paletlik tahta urunlerinde adres ...
İlan Talep ve Teklifleri
Bulgaristan Fabrikamızdan Adresinize Teslim Kereste
aylık 1200m3 tomruk ısleme kapasıtelı kereste fabrıkamızdan kendı tırlarımızla gumruk ve tum resmı ıslemlerı yapılmıs adresınıze teslım inşaatlık, dog...
Tuna Wood Group firma bilgileri. Tuna Wood Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuna Wood Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuna Wood Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.