Tunsa Reklam Ajansı

Şirket Hakkında
Tunsa Reklam Ajansı, deneyimli ekibi ve sektördeki tecrübesiyle 2007 yılından bu yana birçok markaya değer katmış çok yönlü bir ajanstır.

Tunsa’nın müşterileri arasında Türkiye’nin önde gelen markaları ve sektörünün öncüleri olduğu gibi 8 sayfalık bir katalog ile ürünlerini hedef kitlesine en iyi şekilde tanıtmak isteyen KOBİ’ler de bulunmaktadır.

Büyük küçük fark etmeden bütün müşterileri Tunsa için özeldir ve her iş aynı özen gösterilerek, en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanır.
Tunsa Reklam Ajansı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tunsa Reklam Ajansı
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Tasarım ve Dizaynı
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Mustafa SAYGILAR
Adres: Çobançeşme mah. Sanayi Cad. No:44 Nish İstanbul B Blok Z8 Bahçelievler İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6036487
Web Sitesi: http://www.ajanstunsa.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tunsa Reklam Ajansı firma bilgileri. Tunsa Reklam Ajansı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tunsa Reklam Ajansı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tunsa Reklam Ajansı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.