Turccut Fiber Lazer Kesim Makinası

Şirket Hakkında
Turc Group ailesinden TurcMark Fiber Lazer Markalama Mikro Kesim Makinelerini değerli sanayicilerin kullanımına sunmamızın ardından şimdi de TurcCut Fiber Lazer Kesim Makinelerinin lansmanı ile haklı bir gurur yaşamaktayız. Laser SOS markasından aldığımız güç ile yedek parça ve sarf malzeme tedariğinden bakım ve onarım servisine kadar bir çok noktada sizlere hizmet verdikten sonra son olarak yeni geliştirdiğimiz Fiber Lazer Kesim Makinesi ile farklı bir deneyim kazanacağınızı, maliyetlerinizi diğer sistemlere kıyasla %75'lere varan bir oranda avantaj sağlayacağınızı garanti ederiz. Bakır, Alüminyum ve Pirinç gibi lazer ile kesilemeyen bir çok malzemeyi TurcCut Fiber Lazer Kesim Makinesini kullanarak %50'nin üzerine elektrik tasarrufu sağlayıp, daha az işletme maliyeti ile kesebilirsiniz. TurcCut, İstanbul merkezli üretimi ile Türk Malı olmasının yanı sıra İngiltere, Amerika ve Hindistan başta olmak üzere bir çok ülkedeki Laser SOS yerel servisinden de hizmet alabilirsiniz. Ayrıca sistemlerimizde kullandığımız SPI Laser Source, Otomasyon ve Lazer Kafasının da sırasıyla distribütör ve üreticisi olmamız vesilesi ile makinelerimize sınırsız, anında ve düşük maliyetler servis verebilmekteyiz. TurcCut Fiber LAzer Kesim Makinaları ile çapaksız, hızlı ve düşük maliyetli kesimin sorunsuz çalışmasına tanık olunuz.
Turccut Fiber Lazer
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turccut Fiber Lazer Kesim Makinası
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: İzay Elkin
Adres: İOSB ESKOOP SAN SİT C3BL N.85-87 BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6711564
Web Sitesi: www.turccut.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turccut Fiber Lazer Kesim Makinası firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Turccut Fiber Lazer firma bilgileri. Turccut Fiber Lazer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turccut Fiber Lazer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turccut Fiber Lazer Kesim Makinası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.