Turka Metal Ve Teknik Plastik Sanayii

Şirket Hakkında
Ağır makina üretim sektörüne metal ve metal bazlı ürünlerin üretimi dökümü ve ithalatı başta olmak üzere, teknik plastik türü sert ve aşınmaz plastik malzemeler ve bunların ithalatı, dayanıklı plastik malzeme üretimi, bronz döküm ve işleme, alaşımlı sert bakır üretimi, alüminyum döküm ve neviileri, alüminyum malzeme çeşitleri ithalatı ve parakende satışı, Kalıp malzemeleri üretimi ve tedariki, grafit malzeme , kalıplık 7075 serisi alüminyum grubu, bakır sac, pirinç sac ve her nevi çeşitleri, metal ve metal türevlerinden elde edilen ticari değer taşıyan Hurda ve Hurda mamul hariç malzeme üretimi ve bunların alım satımı , plastik malzeme üretimi ve ithalatı
Turka Metal Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turka Metal Ve Teknik Plastik Sanayii
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Döküm Sanayi
Yetkili Kişi: CELALETİN KOCADAĞ
Adres: MESCİT MH DEMOKRASİ CD. BİRMES SAN SİT B10 BLOK NO 3 ORHANLI TUZLA - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4468449
Web Sitesi: www.turkametal.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turka Metal Ve firma bilgileri. Turka Metal Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turka Metal Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turka Metal Ve Teknik Plastik Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.