Turkish Information Centre

Şirket Hakkında
Hizmet ve faliyet alanlarımızı anlatmadan önce niçin Turkish Information Centre? Bunu kısaca bildirmek istiyorum. Ben ve ekibim:

"Birlikten Kuvvet Doğar."

Sözüne benimsemiş kişileriz, Birlik ve beraberlik içindeki kurum, kuruluslara ve ülkelere baktigimizda her zaman güçlerine güç katmakta daha güzel hizmet, servis ve daha cok kazanç sağlamaktadır. Ayni durum insan topluklarinda ve ülkeler içinde de görmekteyiz. Bildigimiz gibi geçmiste catışma, sıkıntı ve bunalımlar içinde olan bir avrupa devletleri aralarında sağladıkları birlik ve beraberlik çalışması ile Avrupa Birli?i çatısı altında amaç, arzu, istek ve başarılarına hızlı bir şekilde ulaşmış vede ulaşmaktadır.Bildiğiniz gibi bulunduğunuz asırda dünya zaman ve teknoloji birimi açısından çok daha ufalmıştır. Buda bizleri daha global düşünmeye çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde yapmamıza zorlamaktadır.

Bu sebepten dolayı yapacağımız çalışmalarda firmamızın birlik çatısı altında sizlerle birlikte, ve beraberlik içinde olmayı arzuluyoruz. Her zaman yapmı? olduğunuz çalı?malarınıza katılabilir arzu, düşünce, görüşlerinizi ve önerilerinizi bizlere bildirebilirsiniz. Firmamızın merkezi İngilterede dir. Almanya, Bulgaristan ve Türkiye de şube, acenta ve temsilcilikleri vardır.

Öncelikle Amaçlarımız

Amaçlarımızın öncelikle hizmet ve faliyetlerimizi birlik ve beraberlik içinde en iyi şekilde sizlere sunmak ve ticari kurum ve kuruluşlar arasındaki diyalog ve iletişimi sağlayarak daha kolay ticaret potansiyelini yakalayarak kazançlarımızı beraberce daha ileriye götürmektir. Aynı esnada ülkeler arasındaki kültür ve turizim işbirliğini pekiştirmektir.

Tanıtır, Tanıştırır, ve Kazandırır...

Birlikte yaşıyoruz, birlikte çalışalım, birlikte kazanalım ve birlikte mutlu olalım.

Saygı ve sevgilerimle

Murat ZENGİN


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sekreteterlik Hizmetleri

Profesyonellik, Kalite ve Uzmanlık

Dünyanın neresinde olursanız olun, bugünün teknolojisiyle büyük şirketlere, özel şahıslara, tek ticaretcilere ve dünya çapındaki şirketler olmak üzere geniş çaplı hizmetler sunuyoruz.

İhtiyacınız ne olursa olsun, sunduğumuz hizmetleri profesyonel, esnek ve uygun fiyatlarla bulacağınıza eminiz.

United Eurpean adına çalışan seçkin ekibimiz 24 saat hizmetleriyle müşterilerimizin acil ihtiyaçlarını gidermeye hazır olduklarını belirtmekten gurur duyarız.

- Genel Yazışmalar – Evrak daktilo yazı işleri
- Takdim etme - Muhasebe
- Telefon yanıtlama – Fax

Londra’ da bir adrese mi ihtiyacınız var?

Bizim sunduğumuz yerleşim-yazışma adresi servisini gizli, güvenilir ve ekonomik olarak özel şahıslara ve ticari şirketlere dünyanın neresinde olursa olsunlar sunmaya hazırız.

Aşağıdaki listeden herhangisi sizin için geçerli mi?

- Londra dışında yaşayan veya çalışan bir şirket-şahıs sanız ve Londra’da bir posta adresinizin olmasını istiyorsunuz.
- Evde çalışan bir şahıs
- Çok sık seyahat eden bir şahıs
- Daimi adresi olmayan bir şahıs
- Yeterince personeli bulunmayan yada donatılmamış bir Şirket

Şirketiniz veya kişisel açıdan kullanabileceğiniz bir Londra adresi sunabiliriz. Gelen Mektupları size postalayabiliriz veya kendiniz istediğiniz zaman gelip ofisten alabilirsiniz yada sizler gelipte mektupları almak için müsait bir zaman buluncaya kadar sizin için tutabiliriz.

Siz dışarıdayken Telefonlarınıza kim cevap veriyor?

Telefon cevaplama:

Evde çalışıyorsanız, ofis dışında müşterilerle görüşüyorsanız veya rahatsız edilmeden çalışmak istiyorsanız bizim profesyonel cevaplama servisimiz uygun fiyatlarla müşterilerimizin sizinle iletişim kurması için uygundur. Eğer telefonları kaçırıyorsanız büyük bir ihtimal işte kaybediyorsunuz.

Bizim deneyimli personelimiz sizin sekreteriniz ismi ve sizin seçtiğiniz bir mesaj ile telefonlara cevap verir.

Faks göndermeniz ve almanız mı gerekiyor?

Faks servisi:

Bizim Faks servisimiz ile size gelen her faksı siz gelip alıncaya kadar saklayabiliriz veya alternatif olarak size gelen faksları başka bir faksa, email adresine yada postayla yollayabiliriz.Ayrıca sizin adınıza faks yollayabiliriz.

Sekreterlik hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için bizi arayınız...

Muhasebe

Kamuya açık iş fırsatları yada bayicilikte ilgili geniş veri tabanımıza bir göz atın.

Konferans Odası Kiralama

United European ticari hizmetleri sizin için rahatlıkla görüşme, toplantı, konferans, eğitim odalarına saatlik, günlük, haftalık veya istediğiniz süre kadar tutmanızı kısa zamanda haber vermiş olsanız

Ticari Bilgi

Ticari Kaynaklarla ilgili geniş bir veri tabanı

Ticari Olanak

Kamuya açık iş fırsatları yada bayicilikte ilgili geniş veri tabanımıza bi göz atın...


Çeviri & Tercümanlık

Turkish InformationCentre, sizinki gibi bir ileri görüşlü şirketler için çok dilli iletişim sunmakta global bir
İletişim Bilgileri
Firma: Turkish Information Centre
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Murat Zengin
Adres: TBIC TRADING GROUP PO BOX: 62909
Şehir: Yurtdışı
Ülke: INGILTERE
Telefon: (203) - 0933643
Faks: (208) - 8032842
Web Sitesi: http://www.turkishinformationcentre.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turkish Information Centre firma bilgileri. Turkish Information Centre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turkish Information Centre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turkish Information Centre firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.