Turktem Tıcaret

Şirket Hakkında
TURKTEM 1995 tarihinden itibaren içme suyu depolarının hijyenik temizliği, dezenfeksiyonu, izolasyonu ve kaplamasını yapan ve daha sonra bu alanlarda sağlıklı hizmet verebilmek için kurulmuştur. Firmamız kuruluşundan sonra; halkımız, deneyimsiz insanlar tarafından sıradan temizlik ürünleri kullanılarak bilinçsizce yapılan bu gibi temizlik hizmetlerini terk ederek, bu konuda uzman ve profesyonel bir şirket olan firmamıza yönelmişlerdir.

Firmamız gerek yaptığı işlerle, gerekse eğitimli personelini tescillemiş olan Turktem içme ve kullanma suyu depolarının (betonarme, metal, fiber ve polietilen) hijyenik temizlik ve dezenfeksiyonunda gıda tüzüğüne uygun, sağlıklı, özel temizlik maddesini (Avrupa ülkelerinin 30 yıldır kullandığı HERLI-Rapit TW, vitamin FCM1) kullanarak su depolarının hijyenik temizliğini ve dezenfeksiyonunu yapmaktadır. İçme ve kullanma suyu depolarının hijyenik temizliğinde kullanmakta olduğumuz bu ürünün güçlü dezenfekte etkisi sayesinde depo cıdarlarına yapışarak taşlanmış olan mangan zararlı bakteri ve mikro organizmaları yok ederek bakteriyolojik yönden kusursuz bir temizlik sağlamaktadır.

İçme ve kullanma suyu depolarının izolasyon ve kaplamasında kullandığımız ürünler ise bu konuda kendini ispatlamış ISO 9001 kalite belgeli ve insan sağlığına hiçbir yan etkisi olmayan ve toksik içermeyen anti bakteriyal ürünlerdir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turktem Tıcaret
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Depo
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Mehmet ÖCALAN
Adres: Necatibey caddesi 38/22
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2311627
Faks: (312) - 2310348
Web Sitesi: www turktem.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turktem Tıcaret firma bilgileri. Turktem Tıcaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turktem Tıcaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turktem Tıcaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.