Turkuaz Pergola Sistemleri

Şirket Hakkında
Çelik yapı sistemleri konusunda yurtiçi ve yurtdışı birçok prestijli projeye imza atmış olan firmamız, açılır kapanır (pergola) çatı sistemleri konusunda da sektörün öncü firmalarındandır.
Bu anlamda müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş olan firmamız, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ( proje, tasarım , tedarik ) optimum çözümler sunarak , ulusal ve uluslar arası alanda , aranan bir partner kurum olmayı kendine hedef olarak çizmiştir.
Turkuaz Pergola Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turkuaz Pergola Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Tente
Yetkili Kişi: Tolga HANÇER
Adres: İçerenköy Mah. G84 Sok. Göksuyu Apt. No:7 Da.7 Ataşehir - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4695611
Web Sitesi: www.turkuazpergola.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turkuaz Pergola Sistemleri firma bilgileri. Turkuaz Pergola Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turkuaz Pergola Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turkuaz Pergola Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.