Türkyılmaz Otomotiv Özel Servis

"TÜRKYILMAZ OTOMOTİV ÖZEL SERVİS HYUNDA SERVİS TÜM ARACLAR"

Şirket Hakkında
TÜRKYILMAZ OTOMOTİV ÖZEL SERVİS
AK SİGORTA VE YAPIKREDİ SİGORTA İLE ANLAŞMAMIZ VARDIR


17/06/2003 Tarihinde Gümrükçüler San. Sit. F Blok No:13 Ümraniye / İstanbul adresinde Hizmet vermeye başlamış olan Türkyılmaz otomotivin devamı olarak 12/01/2010 tarihinde İnkilap Mah. Güven San. Sit. A blok no:1-2-3 Ümraniye / İstanbul adresinde ÖZTÜRKYILMAZ Otomotiv İnş. Emlak ithalat ihracat San. Tic. Ltd. şti. olarak 560 m2 kapalı alanda ağırlıklı olarak oto Boya karoseri ve şase doğrultma hizmetleri ve bunun yanında mekanik, elektrik, elektronik ve yedek parça hizmetlerini tek çatı altında sunabilen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı kendine ilke edinen işlerinde uzman ve yeterli eğitimleri almış 12 personeli ile hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Çalıştığımız araçlar tüm araçlar sigortalarla anlasmalı SERVİS

Türkyılmaz Otomotiv Özel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ümraniye kaporta ümranıye oto boya ümranıye oto servis Ümraniye anlaşmalı servis Ümraniye ak sigorta anlaşmalı servis Ümraniye yapıkredi sigorta anlaşmalı servis Ümraniye hyunda özel servis Ümraniye servis Ümraniye fıat servis Ümraniye oto servis Ümraniye opel özel servis Ümraniye Ümraniye oto tamirci Ümraniye sanayıÜmraniye tamirci Ümraniye otomotiv Ümraniye alım satım Ümraniye Volkswagen özel servis Ümraniye kıa özel servis Ümraniye servis

İletişim Bilgileri
Firma: Türkyılmaz Otomotiv Özel Servis
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: HASAN TÜRKYILMAZ
Adres: ÇAKMAK MAH GÜVEN SANAYİ SİTESİ ABLOK NO:1.2.3 ÜMRANIYE / İSTANBUL 0216 634 26 35 fax:0216 634 26 37
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6342635
Faks: (216) - 6342637
Web Sitesi: www.turkyilmazotomotiv.com
Ürünleri
TÜRKYILMAZ OTOMOTİV ÖZEL SERVİS AK SİGORTA VE YAPIKREDİ SİGORTA İLE ANLAŞMAMIZ VARDIR 17/06/2003 Tarihinde Gümrükçüler San. Sit. F Blok N...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türkyılmaz Otomotiv Özel firma bilgileri. Türkyılmaz Otomotiv Özel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türkyılmaz Otomotiv Özel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türkyılmaz Otomotiv Özel Servis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.