Turmo Otomotiv

Şirket Hakkında
Turmo Otomotiv Servisleri, her marka araca hizmet verebilen, dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis organizasyonudur.

Kapsamlı servis hizmetlerimizle müşterilerimize tam ihtiyaç duydukları şeyi sunarız. Her marka araca hizmet sunan servislerimiz, her motor türü için de eksiksiz hizmet sağlar.

Turan Motors’s mühendisliğiyle geliştirilmiş test cihazları ve servis ekipmanları sayesinde aracınızın markası ne olursa olsun Turmo Otomotiv Servislerinde kusursuz hizmet alabilirsiniz.

Turmo Otomotiv ikinci el araç, yedek parça, aksesuar satışı ve satış sonrası hizmetleriyle beraber müşterilerine, sigorta hizmetleride sunmaktadır..

Kalitemiz, birinci sınıf ürünlerin, profesyonel servisin ve müşteri beklentilerinin karşılanmasının bir toplamı olarak tanımlanabilir. Turmo Otomotiv Servislerimiz müşterileri evinde hissettirir, profesyonel bir iş çıkarır ve aracı zamanında teslime hazırlar.

Tanımlı standartlar ve süreçler, daima en iyi çözümü sunabilmemizi sağlar. Düzenli kalite kontrolleri, standartlarımızın korunmasını garanti altına alırız. Denetlemelerimiz, servis kalitesini iyileştirmeye devam etme çabamızın temelidir.

Turmo Otomotiv Servislerimiz en yeni test ekipmanlarını ve dijital bilgi sistemlerini kullanır. Böylece servislerimiz arıza tespiti ve onarım konusunda uzmanlaşırlar.

Günümüzde tüm servis çalışanları, karmaşık modern otomotiv teknolojilerini iyi bir şekilde kavramış olmalıdır. Teknik personelimiz, Turan Motor’s un sunduğu tüm geniş eğitim programından yararlanır.

.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turmo Otomotiv
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: Mehmet Turan
Adres: Fevzi Çakmak Mahellesi Hüdai Caddesi No 29 karatay
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3427292
Web Sitesi: www.turmo.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Dpf Termal Temizlik Sistemleri
Dpf Termel temizlik Ekipmanları Otomobil üreticilerin hesapladıg emisyonu eldwe etmek için geliştirilmiştir. Türkiye de tek patentli ürünler TAHRİN...
Turmo Otomotiv firma bilgileri. Turmo Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turmo Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turmo Otomotiv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.