Turon Design

Şirket Hakkında
Turon Design, Norrköping (Isvec) Bråviksvägen 7 adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Irfan Camuz, Mats Turesson, Marie Svensson dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TURONdesign İsveç´te kendi marka ve tasarımları ile baharda faliyete geçmek üzere kurulmuş olup şirketimizin kendi markasini ve tasarımını, üretimde kendi tasarımcıları ilede katkıda bulunabilecek üretici firmalarla çalısmak istiyoruz.
Ürün talebimiz Bay ve Bayan 12 yaş grubundan başlayıp, yukarı doğru her türlü iç ve dış giyimde yazlık ve kışlık kolleksiyonları içerip her ürun için en az üretim talebimiz 300 adet olabileceği gibi koleksiyomumuzu tamamı ile karşılayabilecek Isbanbul merkezli firmalar tercihimizdir.
Talep alanımıza ilgi veya daha detaylı bilgilenmek isteyen firmalar asağidaki mail adresine Türkçe olarak detaylı firma bilgileri ile hangi tür giyim ve özelliklerini içeren bilgilerle bizimle temesa geçebilirler.
TURONdesign Genelyönetim Bay Mats Turesson

CONTAKT
Bay Irfan Camuz
Purshasing Manager
TURONdesıgn
E.post : irfan@turon.se Adress : Turon AB Box 42, 601 02 NORRKÖPING-SWEDEN
İletişim Bilgileri
Firma: Turon Design
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Irfan Camuz, Mats Turesson, Marie Svensson
Adres: Bråviksvägen 7
Şehir: Norrköping
Ülke: Isvec
Telefon: (070) - 9218814
Web Sitesi: http://www.turon.se
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turon Design firma bilgileri. Turon Design adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turon Design ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turon Design firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.