Turvan Turizm

Şirket Hakkında
1997 yılında turizm ve dış ticaret alanlarında faaliyet göstermek maksadıyla kurulmuştur. Şirketimiz Van Abalı Kayak tesislerinin işleticisidir. zaman zaman iş ortaklarıyla iran merkezli dış ticaret konusunda ithalat ve ihracat faaliyetleride yürütmektedir. Hazır ve toplu yemek alanında da hizmet veren 2 adet işletmemiz bulunmaktadır. Bölgede yürütülecek gezi, toplantı, seminer ve açılış gibi etkinliklere yemek ve organizasyon hizmeti sağlayabildiğimiz gibi İran ile yürütülecek dış ticaret faaliyetlerine de partnerlik ve müşavirlik yapabilmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turvan Turizm
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Zafer YAVUZDOĞAN
Adres: Cumhuriyet Cad. Halitooğlu İş Mrk.K:3 VAN
Şehir: Van
Ülke: Türkiye
Telefon: (432) - 2100727
Faks: (432) - 2100727
Web Sitesi: http://turvantur.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turvan Turizm firma bilgileri. Turvan Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turvan Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turvan Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.