Tuucı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Şirket Hakkında
TUUCI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI AİLE KURULUŞUDUR KURULUŞUMUZ TÜRKİYE GENELİNDE GAYRİMENKUL ALIMI YAPMAKTA VE PROJE ORTAKLIĞI YAPMAKTADIR TÜRKİYE GENELİNDE YAPI SEKTÖRÜNDE TÜM TALEPLERE EN İYİ TEKLİFİ VERMEKTEDİR.BİR ÇOK İNŞAAT FİRMASI İLE AKTİF ÇALIŞMAKTADIR İNŞAAT FİRMALARININ TÜM ALT YAPI ÜST YAPI ÜRÜN TEDARİĞİNİ SAĞLAMAKTADIR.
Tuucı Gayrimenkul Yatırım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuucı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Melih Bey
Adres: www.tuucigyo2bin.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2254540
Web Sitesi: www.tuucigyo2bin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye Genelinde Firmamıza Ait Kendini 8-ile 10 Yılda Amorti Eden Satılık Gayrimenkuller
TÜRKİYE GENELİNDE GAYRİMENKUL ALIMI YAPMAK İSTEYEN FİRMALARIN YADA KİŞİLERİN DİKKATİNE FİRMAMIZA AİT TİCARI VE KONUT PROJELERİ SATIŞA SUNULMUŞTUR.GAYR...
Tuucı Gayrimenkul Yatırım firma bilgileri. Tuucı Gayrimenkul Yatırım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuucı Gayrimenkul Yatırım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuucı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.